​Esta semana, y una vez retomadas las obras debido a la paralización sufrido durante el «Estado de Alarma», han finalizado las obras de instalación de césped artificial en el Colegio Aixa-Llaüt, de Palma de Mallorca.

El Colegio estrenará así, un campo de fútbol totalmente renovado, tanto en cuanto al pavimento de césped artificial de 60 mm de última generación, como en cuanto al equipamiento deportivo (juego de porterías F-11, 2 juegos de porterías de F-7 abatibles y 2 banquillos por los jugadores).

Proposta d'accions Covid-19

Benvolgut client,

En primer lloc, desitjo que et trobis bé salut, i que entre tots superem aquesta maleïda pandèmia.

Com sabeu la majoria de vosaltres, l’activitat Sports&Landscape, està basada principalment en l’obra pública i la construcció de camps de futbol de gespa artificial.

Actualment, degut a la situació que estem vivint, tenim els nostres tècnics aturats així com també els operaris de manteniment.

És per aquest motiu, per ajudar a mantenir el seus llocs de feina, i per intentar ajudar a l’Administració al retorna a la normalitat, així com, reactivar l’economia dintre del nostre sector a l’Esport i l’activitat física a Catalunya, us proposem una sèrie de propostes que detallem aquí.

Espero que alguna de les propostes siguin d’utilitat pel teu municipi, i no dubtis en contactar amb nosaltres telefònicament o per mail.

Salutacions i ànims a tots, que, de ben segur, ens en sortirem!

Proposta accions