El pasado 12 de diciembre, ha sido inaugurado el Cruyff Court Fernando Torres, ubicado dentro del CEIP Francisco de Quevedo, el colegio que vio crecer a Fernando Torres, y cual se ha convertido en el primero que la Fundación Cruyff, en colaboración con ”la Caixa”, inaugura en la Comunidad de Madrid.

Nos complace que Sports&Landscape, en calidad de partner de la Fundación Cruyff, ha sido la empresa designada para gestionar la construcción de esta instalación.

Proposta d'accions Covid-19

Benvolgut client,

En primer lloc, desitjo que et trobis bé salut, i que entre tots superem aquesta maleïda pandèmia.

Com sabeu la majoria de vosaltres, l’activitat Sports&Landscape, està basada principalment en l’obra pública i la construcció de camps de futbol de gespa artificial.

Actualment, degut a la situació que estem vivint, tenim els nostres tècnics aturats així com també els operaris de manteniment.

És per aquest motiu, per ajudar a mantenir el seus llocs de feina, i per intentar ajudar a l’Administració al retorna a la normalitat, així com, reactivar l’economia dintre del nostre sector a l’Esport i l’activitat física a Catalunya, us proposem una sèrie de propostes que detallem aquí.

Espero que alguna de les propostes siguin d’utilitat pel teu municipi, i no dubtis en contactar amb nosaltres telefònicament o per mail.

Salutacions i ànims a tots, que, de ben segur, ens en sortirem!

Proposta accions