El día 18 de enero de 2020 tuvo lugar la inauguración oficial del campo de fútbol municipal Giltxaurdi con el partido de Tercera División entre el Baztan y el Subiza. Al acto acudieron miembros del Ayuntamiento de Baztan, representantes del Gobierno de Navarra y de la Federación Navarra de Fútbol. Los jugadores pudieron disfrutar de un terreno en perfectas condiciones con un producto de 40 mm instalado sobre una base elástica – geodren de 16 mm.

Proposta d'accions Covid-19

Benvolgut client,

En primer lloc, desitjo que et trobis bé salut, i que entre tots superem aquesta maleïda pandèmia.

Com sabeu la majoria de vosaltres, l’activitat Sports&Landscape, està basada principalment en l’obra pública i la construcció de camps de futbol de gespa artificial.

Actualment, degut a la situació que estem vivint, tenim els nostres tècnics aturats així com també els operaris de manteniment.

És per aquest motiu, per ajudar a mantenir el seus llocs de feina, i per intentar ajudar a l’Administració al retorna a la normalitat, així com, reactivar l’economia dintre del nostre sector a l’Esport i l’activitat física a Catalunya, us proposem una sèrie de propostes que detallem aquí.

Espero que alguna de les propostes siguin d’utilitat pel teu municipi, i no dubtis en contactar amb nosaltres telefònicament o per mail.

Salutacions i ànims a tots, que, de ben segur, ens en sortirem!

Proposta accions